Ples ob stolu

Vabim te v svojo družbo: zapleši z mano in se nauči zapeljivega in ženstvenega gibanja ter izrazi sebe in svojo ženstvenost.

Opozorilo: obstaja nevarnost, da se boš ob učenju plesa izjemno zabavala, in da ti bo telo izjemno hvaležno, ker boš naredila nekaj dobrega zanj ❤️

Leia P., Ladies Tease Dance

Ponudba plesa ob stolu

Plesni tečaj

Na tečaju Ladies Tease Dance™ boš pridobila vsaj 3 stvari: naučila se boš zapeljivega in ženstvenega gibanja; se povezala s sabo, svojo ženstvenostjo in jo izrazila; okrepila boš svojo samozavest.

Zate sem pripravila tečaje v živo, spletni tečaj in še veliko ostalih zanimivih programov ❤️

Individualna ura

Individualna ura poteka ena na ena v plesni dvorani ali preko spleta, program prilagodim tvojim željam (60 minut).​

Priporočam ti jo, da prebiješ led, če nisi prepričana, da je ples ukrojen zate ali ti preprosto tak način dela najbolj ustreza.

Dekliščina

Vedno je zabavno nevesto presenetiti z nečim, česar res ne pričakuje. Na primer z izzivom plesa ob stolu.

Ob kozarcu penine (vključena v ceno) se boste naučile kratke in lahke koreografije – in, če ste res drzne, boste lahko naučeno koreografijo zaplesale tudi na poroki!

Plesni nastop

Razbijte monotonost in popestrite vaš dogodek z eno ali več plesnimi točkami, da si ga bodo udeleženci za vedno zapomnili.

Nastop je možen solo ali s skupino 3 – 5 plesalk, odvisno od velikosti prostora in razpoložljivosti plesalk.

Vsa ponudba

Začetni tečaj plesa ob stolu

Si želiš plesati? Se naučiti kaj novega? Se razgibati? Se podružiti v prijetnem in spodbudnem okolju? Si odpočiti od vsakodnevnega hitenja in odklopiti? Narediti nekaj lepega zase? Krasno, potem si na pravem mestu!

Plesno predznanje za začetni tečaj ni potrebno. Primeren je zate, če še nikoli nisi plesala in tudi, če nekoč si plesala (ne glede na zvrst), pa želiš ples obuditi. Plešemo v plesni dvorani Ljubljani. Na tečaj se lahko prijaviš s klikom na spodnji gumb.

€40/mesec

Membership – spletni tečaj

Spletni tečaj je zasnovan kot “membership”: vsak teden dobiš dostop do novega sklopa koreografije, vsak mesec pa nove vaje (moč, raztezanje, tehnika…), ki se stopnjujejo in dopolnjujejo. Vprašanja, izkušnje, izzive si delimo v zaprti Facebook skupini.

Mesečna vadba poteka v angleškem jeziku. Več podrobnosti najdeš na tej povezavi.

$19,90/mesec

Napredni tečaj plesa ob stolu 

Si plesalka? Odlično, le beri naprej: na naprednem tečaju poleg zahtevnejših koreografij intenzivno vadimo – igramo se s stojo na glavi, delamo na gibljivosti, razteznih vajah in seveda vajah za moč. Se učimo različnih plesnih tehnik.

Tečaj je primeren zate, če si želiš novih izzivov in celovite plesne vadbe. S skupino tudi nastopamo na različnih dogodkih po Sloveniji, vendar nastopi niso obvezni (lahko samo treniraš z nami). Plešemo v plesni dvorani Ljubljani. Na tečaj se lahko prijaviš s klikom na spodnji gumb.

€45/mesec

Gibčni smo mični

Ali tudi ti ure in ure presediš v sedečem položaju nad računalnikom, mobitelom, v avtu in nato ugotavljaš, da je tvoje telo postalo okorno, zategnjeno in ti to stanje počasi preseda?

Potem imam super novico zate! V programu Gibčni smo mični bomo delali enostavne in učinkovite vaje, ki ti bodo pomagale povečati gibljivost ramen, hrbtenice, križa, medenice in zadnjih stegenskih mišic, torej predelov, ki najbolj trpijo zaradi sedečega načina življenja.

€25/4 tedne

Individualna ura

Popolna izbira, če se odločaš, ali je ples ob stolu zate ali ne. Če si bolj sramežljive narave. Ali pa, če ti preprosto tak način učenja najbolj ustreza.

Dobiva se lahko:

  • v živo (cena: 50€ za 60 minut)
  • preko spleta (cena: 30€ za 60 minut)

V vsakem primeru velja, da pred začetkom najdeva skupen cilj in program prilagodiva tvojim željam.

od €30 naprej